Wij heten u van harte welkom op Stationsstraat 115 te Beek. Ons telefoonnummer is: 046-4371727

Openingstijden

Werkplaats/Magazijn
ma - vrij: 08.15 - 17.45 uur

Showroom
ma - vrij: 09.00 - 18.00 uur
za: 10.00 - 17.00 uur

Afspraak maken?

Bel dan 046 - 4371727

of

maak hier online een afspraak.

ACTIES!!

gratis aircocheck! Klik hier voor meer informatie.

Speciaal voor u hebben we nieuwe occasions ingekocht! Kijk hier welke het zijn!

Auto van de maand! Kijk hier welke auto het deze maand is!
N i s s a n

Wij als Crutzen Auto’s zijn al meer dan 30 jaar Nissan dealer / service bedrijf. Het is dan ook niets voor niets dat wij Nissan gekozen hebben. Als je aan Nissan denkt, wordt vrijwel direct gedacht aan innovatie, iets waar wij maar al te graag achter staan. Want ook wij proberen constant onze diensten te vernieuwen.
Maar dit merk staat ook voor familie. Niet alleen is Nissan zelf al lang een familiebedrijf, net zoals wij, maar ook produceert ze geweldige gezinsauto’s. Zo was de Nissan Tino in 2001 terecht gezinsauto van het jaar.
Natuurlijk stopt Nissan daar niet, want net zoals Crutzen Auto’s zijn ze bij Nissan altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Zo zult u bij ons ook altijd merken dat wij blijven proberen zo veel mogelijk onze kwalitatieve service aan te scherpen.

Kortom, Nissan staat voor uitzonderlijke kwaliteit. En dat gecombineerd met Crutzen Auto’s uiterst persoonlijke service, is iets waar je op kunt bouwen.

Wilt u meer weten over Nissan? Klik dan hier:Crutzen Auto's; al circa 50 jaar een familiebedrijf met hart en ziel.Crutzen Auto's - Disclaimer - Contact - Home